Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (31x)
23. 3. 2016
Špagety s citronem a parmazánem
Apetit
Špagety s citronem  a parmazánem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (31x)

Lehké těstoviny v úpravě, kterou si zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 438.25 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 34.75 g
  • Tuky 20.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Bernatova profile image
Jana Bernatova
11.01.2009 13:18
Bohuzel je v receptu vcelku chybne napsano "kura z CELEHO citronu" - je to ted diky tomu hořké a citron to cele prehlusil, stacila by ho jen spetka.
Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
18.08.2009 14:03
nie je to tam chybne napisane. bohuzial sa vam tam zrejme dostala aj horka, biela cast citronu, to je dovod tej horkosti a nie mnozstvo...
  profile image
thierry
05.06.2008 13:19
doporučuji použít nějaký aromatický sýr - dodá jídlu šmrnc
  profile image
Alena
31.08.2007 09:23
Recept se nachází v č.1/05, str.70
  profile image
Alexandra
14.06.2006 11:35
Spagety byly uzasne opravdu lahodne. I s lososem se povedly. Pridala jsem do omacky smetanu a ted to mam jako obmenu i ke kureti ci rybe.Doporucuji vsem mlsalum.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/1

Leden 2005

Související články

citrony

Sezona: citrony 3x jinak

Netvařte se kysele! Citronová kůra a šťáva se hodí do zálivek, dipů a marinád na maso. Anebo na tradiční britský citronový krém, který je skvělý na palačinky.