Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
večeře z pánve
Unsplash.com

Udělejte něco jinak: místo masa dejte do karbanátků čočku, do omelety zapečte rybu, špenát vyměňte za kopřivy. Neotřelé nápady v jídle vás budou bavit. A budou vám i chutnat!

  • Čočkové karbanátky s jogurtovou omáčkou
    K večeři si je dejte se šťouchanými bramborami a druhý den si je vezměte do práce v housce jako burger. Tuto skvělou svačinu vám budou všichni závidět. (recept)
  • Omeleta s uzenou rybou a rukolou
    Nápad přidat do klasické vaječné omelety uzenou rybu, voňavý čedar a zakysanou smetanu nás opravdu nadchl. A potom nám i zachutnal. (recept)
  • Rigatoni s kopřivami
    Tepelně upravené kopřivy váš jazyk nepopálí. Jsou jich plné zahrady, louky i meze a jejich výrazná chuť nás v tomto jídle baví víc než klasický špenát. (recept)
  • Francouzské vepřové ragú
    Pohodové vaření pro ty, kteří se v kuchyni nepředřou. Stačí jen dobrá pánev a pár ingrediencí. (recept)
  • Pizza kapsy se salámem a olivami
    Rafinovaná obměna tradiční italské dobroty skrývá všechnu náplň uvnitř. Do prvního kousnutí tak vlastně nikdo kromě kuchaře neví, na čem si pochutná. (recept)
Večeře Čočka Čočkové karbanátky Uzená ryba Omeleta Rigatoni Kopřivy Francouzská kuchyně Vepřové maso Pizza

Související články