Bublanina má tu výhodu, že do ní můžete použít jakékoliv ovoce a pořád bude báječně chutnat. My tentokrát zvolili meruňky v kombinaci s marcipánem. Překvapivé spojení, kterému jen těžko odoláte. Luxusní verze koláčové klasiky, která voní létem.
12
Suroviny
12
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 459.08 kcal
- Bílkoviny 13.83 g
- Sacharidy 62.08 g
- Tuky 15 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/7
Červenec 2008