Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)
15. 8. 2021
Sépiové těstoviny s citronem a česnekem
Apetit
Sépiové těstoviny s citronem a česnekem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)

Dramatická i elegantní barva předurčuje tuhle pastu na zvláštní příležitosti, třeba na romantický večer ve dvou, nejlépe na terase nad mořem se sklenkou bílého vína... Díky jednoduchému nákupu i přípravě ušetříte spoustu času, a ještě se stihnete zkrášlit. Ještě doplníme, že černé těstoviny se barví sépiovým inkoustem – koho by snad vystrašilo slovo sépie, může si stejně upravit i klasické světlé.


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 647 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/8

Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA! 

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.