Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,2 (10x)
18. 7. 2014
Polévka s citronem a vejci
Apetit
Polévka s citronem a vejci
Apetit


Snadné
< 30 min
4,2 (10x)

Řecká polévka avgolemono se překládá do angličtiny jako egg & lemon. Vývar se zahustí a zjemní vejci či žloutky rozmíchanými ve vývaru s citronovou šťávou. Vejce se ale nesmí vařit, aby se v polévce nesrazila.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 164.75 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 2.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry