Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (10x)
18. 7. 2014
Kuře pěti vůní s citronem
Apetit
Kuře pěti vůní s citronem
Apetit


Snadné
< 60 min
4,4 (10x)

Nebojte se místo cukru použít na marinování med – voňavé kuře bude ještě vypečenější!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 306 kcal
  • Bílkoviny 19.5 g
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 18 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře pěti vůní s citronem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Indické koření

Kardamom, badyán, muškátový oříšek a další: K čemu indické koření využijete v kuchyni

Indická kuchyně patří bezesporu mezi nejpestřejší kuchyně na světě. Barevnost a široké spektrum chutí i vůní jí dodává koření, kterým se zde rozhodně nešetří. Iluzi „Indie“ můžete v našich podmínkách do jisté míry vykouzlit s pomocí žlutého kari prášku. Pokud však chcete vnést do připravovaného jídla i trochu autenticity, vsaďte na jednotlivá koření: například ímský kmín, kardamom, muškátový květ nebo badyán.