Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)
25. 2. 2020
Salát z opečených brambor
Apetit
Salát z opečených brambor
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (6x)

 Jezte třeba k rybě na přírodní způsob.


Nezhasínat obrazovku
Na 3–4 porce
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 3–4 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1329 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 127 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/12

Prosinec 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.