Zeleninu na salát a zálivku si můžete připravit pár hodin předem a uchovat je v chladničce. Dohromady je smíchejte až těsně před podáváním.
4
Suroviny
4
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 112.5 kcal
- Bílkoviny 0.75 g
- Sacharidy 3 g
- Tuky 10.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně