Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (31x)
28. 4. 2016
Salát s quinoou, kukuřicí a ředkvičkami
Apetit
Salát s quinoou, kukuřicí a ředkvičkami
Apetit


Snadné
< 60 min
4,3 (31x)

Tento skvělý salát plný křupavosti, sladkosti a výrazných chutí vás dokonale zasytí v letních dnech!


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2425 kcal
  • Bílkoviny 75 g
  • Sacharidy 319 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.