Základem krémového italského ,risotta‘ je kulatozrnná rýže s velkým množstvím škrobu, právě díky ní získá jemnou konzistenci. Šafrán se zase postará o nezaměnitelnou barvu a vůni. Krevety dodají středomořský nádech.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1242.5 kcal
- Bílkoviny 80.5 g
- Sacharidy 79.25 g
- Tuky 62.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/3
Březen 2007