Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (4x)
18. 7. 2014
Rýžový salát se zeleninou


< 30 min
5,0 (4x)

Vito Mollica stvořil rýžový salát většinou z vlajkových ingrediencí italské kuchyně, ale neznamená to, že jej při jejich nedostatku musíte oželet. Podstatné je, aby vše, co do salátu použijete, bylo čerstvé a kvalitní. Kombinace ingrediencí jsou za těchto podmínek zcela ve vaší režii. Násobte je podle množství strávníků.


Nezhasínat obrazovku
1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1343 kcal
  • Bílkoviny 44 g
  • Sacharidy 184 g
  • Tuky 49 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Rýžový salát se zeleninou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce