Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (113x)
16. 3. 2020
Rýže z trouby s mletým masem
Apetit
Rýže z trouby s mletým masem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (113x)

Zapečená rýže s mletým masem zahřeje v chladných dubnových dnech celou rodinu, o vrchní sýrovou krustu se ale budete dělit jen neradi. Stejným způsobem můžete také zpracovat zbylé rizoto, které už druhý den nechcete jíst. V takovém případě se držte postupu až od bodu č. 6 a dále pokračujte podle receptu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6–8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5220 kcal
  • Bílkoviny 339 g
  • Sacharidy 467 g
  • Tuky 202 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(113 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Srbské rizoto
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/4

Jaro už je konečně tady a dubnový Apetit je plný receptů na svěží a lehká jídla, která vnesou rozmarnou jarní náladu i na váš stůl. Oslavte Velikonoce společně se známými šéfkuchaři a autory kuchařek, kteří se s námi v rubrice Jídlo mého srdce podělili o své oblíbené recepty a navrch přidali i velikonoční vzpomínky, veselé historky a tipy, co dát koledníkům a jak zpracovat vykoledovaná vejce. V oslavě svátků jara pokračujte i o víkendu lehkým menu na neděli a sladkými velikonočními recepty. Pokud si budete chtít po všech velikonočních pochoutkách dát něco nabitého vitaminy, nalistujte si strany plné čerstvého lupení. Hvězdami sezony jsou v dubnu mladé lístky špenátu, polníčku a rukoly, které můžete jíst nejen v salátech, ale i v polévce, těstovinách, jako přílohu k masu, ba dokonce i v lívancích. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Trouba

Jak nejlépe vyčistit troubu plus něco o historii plynové i elektrické

Bez elektrické trouby už bychom si neuměli žádnou kuchyni představit. Ať už pečete sporadicky nebo často, troubě se musíte za její služby také odvděčit. Abyste předešli nánosům mastnoty a dalších nečistot, je lepší čistit ji pravidelně. Ale i na zanedbanější kousky máme taktiku, jak z nich udělat zase zářivě čisté! Pokud navíc přemýšlíte o nové troubě, ve Dnech Marianne (15.-17.9. 2023) je pořídíte v kamenných prodejnách i na e-shopu Datart se slevou 20 %.