Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,8 (34x)
31. 3. 2016
Rychlé těstoviny
Apetit
Rychlé těstoviny
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,8 (34x)

Vychutnejte si snadné špagety v delikátní úpravě. Rychlé těstoviny bez masa a s rajčaty jsou ideální jídlo po náročném dni. Z pár základních surovin, které má většina z vás doma a pokud ne, jistě je seženete v nejbližší večerce po cestě domů. Rychlé špagety k večeři zaženou hlad a ještě si pochutnáte.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 336.75 kcal
  • Bílkoviny 14.75 g
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 7.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Těstoviny s lehkou cuketovou omáčkou

Komentáře

  profile image
riana křemenová
12.05.2010 22:54
přemýšleli jsme s přítelem, jak nejlépe upotřebit nakládané artyčoky a vsadili jsme na tento recept. Shodli jsme se, že je to opravdu snadné, rychlé a velmi chutné. Jen příště přidáme 1 stroužek česneku navíc a použiji mnohem menší množství špaget, a to cca 250-300g. Uvařili jsme 400g a raději odebrali více než 1/4 z nich. Ale je jasné, že každý máme ideální poměr pasta/omáčka jiný. Ale celkové hodnocení by bylo rozhodně za 1 :-)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.