Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
ryba
Pixabay.com
Skotský rybí talíř
Pixabay.com


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Takhle si pochutnávají na uzených rybách ve Skotsku, zkuste to také!


Nezhasínat obrazovku
8 jako předkrm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 jako předkrm
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 233.38 kcal
  • Bílkoviny 14.63 g
  • Sacharidy 15.63 g
  • Tuky 11.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Skotský rybí talíř

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Dobroty z českých vod: 5 sladkovodních ryb, které musíte ochutnat

„Kapra ne!“ Patříte mezi milovníky rybích pochoutek, ale máte už po krk kapříků na stovky způsobů? Vyzkoušejte něco nového. Představíme vám pětici sladkovodních ryb, které pohladí chuťové pohárky a uspokojí všechny gurmánské touhy. A přidáme pár šikovných receptů, abyste se při přípravě rybích pokrmů cítili… jako ryba ve vodě.