Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
31. 5. 2016
Opékaná ryba se salsou


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Mexická chuť sluší i čerstvé rybě, ochutnejte sami.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na salsu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 525.25 kcal
  • Bílkoviny 30.5 g
  • Sacharidy 17.25 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/6

Apetit 6/04

Související články

Nevíte, jak na ryby? Pusťte si TV Paprika

TV Paprika si na únor připravila dvě lahůdkové premiéry – kulinární pořady s Jamiem Oliverem a Gordonem Ramsayem. Nabruste nože, vytáhněte hrnce, rozpalte plotny a pusťte se do vaření!