Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (16x)
18. 7. 2014
Camembert s omáčkou z černého rybízu
Apetit
Camembert s omáčkou z černého rybízu
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (16x)

Pro tuhle úpravu je nejlepší kozí camembert, ale dobře chutná i sýr z kravského mléka.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 333.5 kcal
  • Bílkoviny 20 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 17.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy

Související články

Sýr

Za vůní sýrů: na skok v sýrových velmocích

Sýry z Francie a Švýcarska jsou zárukou kvality. Aby také ne, jedná se o největší sýrové producenty, ale také konzumenty. Připravili jsme pro vás přehled sýrů z těchto zemí, jejich specifik i zajímavostí. Vydejte se s námi za vůní, někdy nepříliš vábnou, světově proslulých sýrů.