Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,5 (309x)
19. 5. 2016
Rakvičky se šlehačkou - recept
Apetit
Rakvičky se šlehačkou
Apetit


Snadné
< 75 min
4,5 (309x)

Až se vás někdo filmovými slovy Rudolfa Hrušínského zeptá, jestli chcete rakvičku, nebo věneček, žádejte přesně tyhle rakvičky ze sladkého drobivého žloutkového těsta s nadýchanou neslazenou šlehačkou. Pro tento klasický retro dezert už nemusíte do cukrárny – upečte si ho sami!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
25-35 kusů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

25-35 kusů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 156.24 kcal
  • Bílkoviny 3.44 g
  • Sacharidy 14.24 g
  • Tuky 9.36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(309 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva