Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,6 (59x)
30. 11. 2015
Pusinková roláda s vanilkovou šlehačkou
Apetit
Pusinková roláda s vanilkovou šlehačkou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
3,6 (59x)

Vanilková šlehačka ukrytá pod sněhovou peřinou vám učaruje svou lehkostí. Jednoduše dezert jako ze sna! Pusinkovou roládu s vanilkovou šlehačkou připravíte během pár minut a navíc je úplně bez lepku. Ke kombinaci šlehačky a bílkových pusinek se výborně hodí jahody nebo třeba maliny. Proto se nebojte recept lehce poupravit a tuto sněhovou krásku servírovat s čerstvým ovocem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1378 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 106 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(59 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.