Sněhové rolády jsou naprosto úchvatné a zdaleka ne tak složité, jak by se mohlo zdát. Neobsahují sice žádnou mouku, zato dvě kouzelné přísady: ocet a škrob. I v malém množství zajistí těstu pružnost a vláčnost. A vaší práci zaručený úspěch!
6-8
Suroviny
6-8
Na krém
Na těsto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 321.83 kcal
- Bílkoviny 10 g
- Sacharidy 32.5 g
- Tuky 13.83 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/3
Březen 2008
Komentáře
dala jsem Amareto a 80ml je příliš silná chuť. Dala bych tak polovinu. S bílovými roládami nemám zkušenost, ale těsto mi také přišlo moc sladké, dala bych méně cukru.
Dobrý den, Marcelo, alkoholu příště určitě uberte, záleží jen na Vaší chuti :-)! Cukru ovšem v tomto případě ubrat nedoporučujeme, protože sněhové těsto je na něm "postavené". Bez něj se nebude chovat tak, jak má, a bílky budou mít tendenci lepit. Množství cukru v těstě lze vyvážit třeba úplně neoslazenou náplní.