Španělská specialita, bez níž se tamní léto neobejde. Způsobů přípravy i dochucovadel je řada – v restauraci vám číšník nabídne hned celý podnos s mističkami, ze kterých si sami naberete kostičky chleba, okurek, cibule nebo paprik.
4
Suroviny
4
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 674.25 kcal
- Bílkoviny 13.5 g
- Sacharidy 75.25 g
- Tuky 31 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/8
Srpen 2004