Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)
14. 1. 2019
Rajská jablka plněná
Apetit
Rajská jablka plněná
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (6x)

Klasika studených mís se zajímavou náplní, kterou Vilém Vrabec pojmenoval jako ‚námořnickou‘.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 165.33 kcal
  • Bílkoviny 16.33 g
  • Sacharidy 5.17 g
  • Tuky 8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Vilém Vrabec, z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 15:52
Recept se nachází v č.9/05, str.86
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.