Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
1,9 (12x)
25. 1. 2016
Pstruh s petrželovo-cibulovým pyré a lehkou šafránovou omáčkou


< 20 min
1,9 (12x)

Česká sladkovodní ryba v luxusní úpravě


Nezhasínat obrazovku
pro 1 osobu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 1 osobu

Na pyré

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 674 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jan Štěrba, z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 1,9/5

Hodnocení receptu

1,9/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí