Tento salát je úplně nejlepší zastudena v den, kdy ho uděláte. Pokud vám však zbude, doplňte ho druhý den trochou zálivky a podávejte důkladně prohřátý nebo při pokojové teplotě.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2909 kcal
- Bílkoviny 82 g
- Sacharidy 102 g
- Tuky 221 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2014/3
Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu
Komentáře
Nesehnala jsem celé krevety, použila jsem tedy vyloupané zmražené. I tak byl salát výborný, lepší však byl až druhý den, zálivka se vstřebala do pšenice a salát byl jemnější. Jen krevety jsem opekla čerstvé.