Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,7 (9x)
24. 3. 2015
Pšeničný salát s krevetami a zálivkou s kapary


Velmi snadné
< 20 min
4,7 (9x)

Tento salát je úplně nejlepší zastudena v den, kdy ho uděláte. Pokud vám však zbude, doplňte ho druhý den trochou zálivky a podávejte důkladně prohřátý nebo při pokojové teplotě.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2909 kcal
  • Bílkoviny 82 g
  • Sacharidy 102 g
  • Tuky 221 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Vladislava Hořovská profile image
Vladislava Hořovská
12.02.2016 21:22

Nesehnala jsem celé krevety, použila jsem tedy vyloupané zmražené. I tak byl salát výborný, lepší však byl až druhý den, zálivka se vstřebala do pšenice a salát byl jemnější. Jen krevety jsem opekla čerstvé.

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu