„Pribináček, to je pro mě návrat do dětství. A i když nejde o tvarohový krém, ale panna cottu, stačí první lžička, a jste rázem ve stroji času,“ představuje svůj recept šéfkuchař Pavel Býček.
Porce
Suroviny
Porce
Na panna cottu
Na hrušky
Na 1 porci
- Energie 1457 kcal
- Bílkoviny 92.5 g
- Sacharidy 161.75 g
- Tuky 45.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/10
Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.