
> 60 min
4,3
Bezový sirup

< 60 min
5,0
„Pribináček“ s hruškou (Panna cotta z podmáslí)

< 10 min
0,0
Švestková omáčka k masu

> 60 min
3,9
Masové koblížky

> 60 min
3,8
Koláč na mandlové náplni se slivovicí

< 10 min
5,0
Horká švestka

< 30 min
0,0
Kachní prsa na salátu

> 60 min
4,6
Dort staročeský kuba s hříbky a švestkami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze