Panna cotta je jedním z nejjednodušších dezertů, který ale můžete přetvořit do velmi efektní sladké tečky.
Suroviny
NA KÁVOVÝ DÍL
NA SMETANOVÝ DÍL
Na recept
- Energie 1585 kcal
- Bílkoviny 44 g
- Sacharidy 151 g
- Tuky 91 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/8
Srpen je měsíc plný pohodové prázdninové atmosféry, prozářený sluncem, vonící senem a chutnajícím po nalezených (nebo nenalezených) houbách, sladké kukuřici rovnou z pole a borůvkových koláčích právě vytažených z trouby... Pokud se letos nechystáte na dovolenou za hranice, zasněte se a procestujte prostřednictvím stránek srpnového Apetitu francouzský venkov, užijte si skvělou italskou hostinu od aperitiva až po dezert nebo si vychutnejte to nejlepší, co nabízí Peru. Díky nápaditým receptům se můžete doslova vyřádit s barevnými paprikami, a to od české klasiky v netradičním podání až po tex-mex kuchyni v podobě tacos. A aby vám z toho všeho nebylo moc horko, zchlaďte se na závěr těmi nejlahodnějšími smetanovými nanuky. Apetit, napsáno s chutí.