3 v 1! Křehký koláč, jemná panna cotta a osvěžující želé spolu skvěle ladí.
Suroviny
Na panna cottu
Na želé
Na dokončení
Na recept
- Energie 4547 kcal
- Bílkoviny 96 g
- Sacharidy 244 g
- Tuky 347 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/2
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2019/2
Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra! Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty. Apetit, napsáno s chutí.
Komentáře
Dobrý den,
nesmírně nás mrzí vaše zklamání. Bohužel v tomhle případě se nejedná o chybu receptu jako takového, ale spíše opravdu o to, že očekávání a výsledek, přestože se vám koláč technicky povedl, se prostě nesetkaly :-(. V redakci jsme byli z kontrastů – sladká versus slaná chuť, křupavý korpus versus jemná panna cotta – nadšeni, ale je jasné, že to nemusí sednout každému. A naprosto chápeme vaši nespokojenost. Doufáme, že se podobné zklamání už nebude opakovat.