Jednohubky z polenty jsou netradiční, přirozeně bezlepkové a chutné. Mohou mít tisíc a jednu podobu. Stačí si vyhrát nejen s tím, co na ně dáte, ale také se samotnou polentou. Pro inspiraci jsme si pro vás připravili hned 4 různé nápady – jednohubky se sýrem, s pečenými paprikami, s mozzarellou a s krevetami.
Suroviny
Na polentu
Na jednohubky se sýrem
Na jednohubky s pečenými paprikami
Na jednohubky s mozzarellou
Na jednohubky s krevetami
Na recept
- Energie 11405 kcal
- Bílkoviny 1383 g
- Sacharidy 405 g
- Tuky 445 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.