Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (3x)
18. 7. 2014
Pilaf se zlatou cibulkou
BBC Good Food
Pilaf se zlatou cibulkou
BBC Good Food


Snadné
< 30 min
5,0 (3x)

Jednoduché indické jídlo nebo velmi efektní příloha k pikantní rybě nebo krevetám.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 333.83 kcal
  • Bílkoviny 7.17 g
  • Sacharidy 61.17 g
  • Tuky 7.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008