Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (15x)
18. 7. 2014
Pikantní kuřecí paličky z křidýlek


Snadné
> 60 min
4,0 (15x)

Stačí tři řezy nožem, a máte po starostech, jak kuřecí křidýlka co nejdůkladněji okousat. Z křidýlek se stanou paličky! Dobře se drží – a ještě lépe konzumují! Maso naložím do marinády už doma; pokud jsou křidýlka opravdu čerstvá, v chladu vydrží až dva dny.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 817.25 kcal
  • Bílkoviny 58.25 g
  • Sacharidy 13.25 g
  • Tuky 58.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006