Stačí tři řezy nožem, a máte po starostech, jak kuřecí křidýlka co nejdůkladněji okousat. Z křidýlek se stanou paličky! Dobře se drží – a ještě lépe konzumují! Maso naložím do marinády už doma; pokud jsou křidýlka opravdu čerstvá, v chladu vydrží až dva dny.
4
Suroviny
4
Na marinádu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 817.25 kcal
- Bílkoviny 58.25 g
- Sacharidy 13.25 g
- Tuky 58.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/7
Červenec 2006