Tenhle recept na kuřecí kari podle britské televizní kuchařky Nigelly Lawsonové je ideální na den, kdy nestíháte nakoupit. Stačí sáhnout do spíže pro kokosové mléko a kari pastu, do mrazáku pro zeleninu a maso (vyplatí se proto mít obojí v zásobě). Thajské kari je rafinované ve své jednoduchosti a zároveň pro svou pikantní chuť, kterou si můžete přizpůsobit podle svého.
Suroviny
Na recept
- Energie 1649 kcal
- Bílkoviny 90 g
- Sacharidy 95 g
- Tuky 99 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem