Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (51x)
26. 1. 2018
Pečené ovoce v jogurtu
Apetit
Pečené ovoce v jogurtu
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (51x)

Pokud máte rádi med, řecký jogurt a ovoce, zkuste tento dezert. Rychlá a snadná příprava.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1178 kcal
  • Bílkoviny 75 g
  • Sacharidy 111 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(51 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
cibulinecka
01.04.2010 22:26
chtěla bych se zeptat,zda někdo neví,kde seženu řecký jogurt.Děkuji
Pavla Bartoňová profile image
Pavla Bartoňová
02.04.2010 18:07
Prodávají ho určitě v Bille má nižší široký kelímek a bývá ve dvou variantách s příchutí a třetí čistě bílý, chuťově nemá chybu. Řecké jogurty také prodávají v prodejnách se zdravou výživou. Dej vědět, jak se ti to povedlo :o) Dous
Jaroslava Hirato profile image
Jaroslava Hirato
14.04.2010 13:53
Já ho koupila v Tescu. Překvapilo mě, že není drahý :)) v podstatě je to jogurt se smetanou. Dezert je to výborný, i když spíš tak pro děti. Díky medu není přeslazený. U formy o průměru 22 cm byl vysoký asi jen 1,5 cm. Myslím, že by to bylo dobré dát to na nějaký korpus a přelít třeba želatinou.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.