Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (8x)
18. 7. 2014
jahody s cokoladou
Pexels.com
Letní ovoce v čokoládě
Pexels.com


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (8x)

Jednoduchostí k úspěchu: prohřát a zamíchat. Uplatníte jakékoli drobné či nadrobno nakrájené ovoce i různé druhy čokolády.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 435 kcal
  • Bílkoviny 3.75 g
  • Sacharidy 22.25 g
  • Tuky 35.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
02.09.2007 15:44
Recept se nachází v č.7/05, str.43
  profile image
Kristina
25.08.2007 00:22
Nemohl by někdo poradit, jak to udelat , aby to bylo hustsi ? Docela mi to v tomto tekutejsim stavu "vadi" i kdyz chut a kombinace je fantasticka...
Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
13.04.2010 11:07
Pomoc je velmi jednoducha: menej smotany a viac cokolady
  profile image
Radka
25.03.2006 16:18
Dokonalý dezert! Jednoduchý, okamžitě hotový a delikatesní!!
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/7

48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař!