Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,7 (20x)
25. 5. 2015
Pečená perlička s čočkou
Apetit
Pečená perlička s čočkou
Apetit


Snadné
< 120 min
4,7 (20x)

Pečená perlička je naprostá delikatesa a nápad nasypat čočku bez předváření do základu pod perličku a celý pekáč strčit do trouby nás dostal!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2183 kcal
  • Bílkoviny 76 g
  • Sacharidy 212 g
  • Tuky 97 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/6

Dezerty z jahodSbaleno na piknikMasové kuličkyFotbalové bistroOběd pro dva

Související články

Novoroční čočka na kyselo

Novoroční čočka na kyselo: Připravte si ji podle našeho videonávodu

Čočka na kyselo patří mezi tradiční novoroční pokrmy, a to nejen díky své skvělé chuti, ale také díky pověře, že přináší finanční prosperitu do nadcházejícího roku. Kdo by takovou symbolickou „pojistku“ odmítl? Tento výborný pokrm si ale nemusíte vychutnat jen na začátku roku. Recept je jednoduchý, příprava rychlá a výsledek rozhodně stojí za to. Tradičně se čočka na kyselo podává s vejcem, párkem nebo klobásou a sterilovanou okurkou.