Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (14x)
18. 7. 2014
Pečená jižní zelenina
Apetit
Pečená jižní zelenina
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (14x)

Léto z jedné pánve! Pečená zelenina je rychlá a chutná, doprovodí maso či sýr z grilu. Navíc nevyžaduje žádné velké kulinářské zkušenosti!


Nezhasínat obrazovku
1 - 2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 - 2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 610 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.