Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Pao-c’ (baozi)


Pro zkušené
> 60 min
5,0 (6x)

Bochánky pao-c’ se jedí k snídani či jako příloha. Často se plní mletým vepřovým, podobně jako ťiao-c’.


Nezhasínat obrazovku
na 12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 12 kousků

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1676 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 309 g
  • Tuky 9 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/1

Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada