Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Olomoucké ,cordon bleu‘
Apetit
Olomoucké ,cordon bleu‘
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Tvarůžky zapečené v bramborákovém těstě jsou přímo fantastické! Jen je připravujte v dobře větratelné kuchyni…


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2393 kcal
  • Bílkoviny 319 g
  • Sacharidy 222 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/11

Listopad 2006

Související články

Zamilované tvarůžkové lívanečky

Připravte se na zítřejší apríl a nachystejte snídani do postele: Podávejte zamilované tvarůžkové lívanečky, kterými potěšíte i napálíte zároveň

Duben je doslova za rohem a to znamená jediné: zítra je první apríl a vy máte možnost beztrestně napálit své blízké. Můžete vyměnit cukr za sůl, přilepit počítačovou myš ke stolu nebo zastrčit kamarádovi za stěrač falešnou pokutu. A pokud byste rádi vypekli svou drahou polovičku, ale zároveň je ve vás kus romantika, máme pro vás tip na snídani do postele: zkuste zamilované tvarůžkové lívanečky.