Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (15x)
8. 12. 2015
Cordon Bleu
Apetit
Cordon Bleu
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (15x)

Oběd pro rytíře – název Cordon Bleu dříve označoval rytířský řád svatého Ducha.


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1586 kcal
  • Bílkoviny 161 g
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 97 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky

Související články

Savojský kuřecí řízek a lehký bramborový salát s rajčaty

Víkend s Apetitem: Řízkobraní, jak ho neznáte! 7 křupavých tipů na víkendový oběd

Řízek je česká sázka na jistotu. Ať už ho jíte slavnostně s bramborovým salátem, nebo si zbylý od oběda jen dáte potají s chlebem a okurkou, vždy si ho vychutnáte. Víkend je ideální chvíle, kdy se na řízek podívat jinak: například ho obléct do francouzské elegance, poslat do Japonska nebo vyměnit maso za celer. Máme pro vás hned sedm receptů, ze kterých si vybere každý – i ti, kteří normálně řízek nemusí.