< 30 min
5,0
Glazovaná jehněčí plec s česnekovými bramborami
> 60 min
5,0
Masové ragú v rolovaném lilku
> 60 min
2,0
Kořeněný tažín
< 75 min
4,6
Novoroční čočka na kyselo
> 60 min
3,8
Chačapuri s masem
> 60 min
4,3
Pečené jehněčí kolínko s česnekem a jalovcem
< 60 min
4,4
Řecké špízy
< 60 min
5,0
Pórek na víně s tymiánem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví