Ořechový koláč s křupavou drobenkou je nejlepší až druhý den, ovšem jestli vydržíte tak dlouho čekat. Základ tvoří křehké těsto, se kterým musíte pracovat rychle a opatrně, stejně jak uvádíme v postupu. Těsto je lehké, náplň fantasticky šťavnatá, postup zajímavý = zapíše se vám do sbírky receptů i do paměti výrazným písmem!
Na cca 10 řezů
Suroviny
Na cca 10 řezů
Na nádivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5885 kcal
- Bílkoviny 178 g
- Sacharidy 428 g
- Tuky 377 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007
Komentáře
Je skvělý, jednou jsem ho upekla na ochutnávku a od té doby ho musím péct na všechny rodinné sešlosti a oslavy. :) Jen jsem v nádivce trochu snížila množství cukru a přidala ořechů. Zdálo se mi to napoprvé moc sladké.