Nasucho pečené papriky podávejte jako přílohu k masu, nebo z nasekaných vytvořte dip k bílému pečivu. Stejný recept použijte i v případě, že se rozhodnete grilovat venku. Kouř zeleninu navíc krásně ovoní a tím získá další žádoucí chuťový rozměr.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 75 kcal
- Bílkoviny 2.25 g
- Sacharidy 13 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/11
Listopad 2008