Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (42x)
20. 3. 2017
Nasucho pečené papriky
Apetit
Nasucho pečené papriky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (42x)

Nasucho pečené papriky podávejte jako přílohu k masu, nebo z nasekaných vytvořte dip k bílému pečivu. Stejný recept použijte i v případě, že se rozhodnete grilovat venku. Kouř zeleninu navíc krásně ovoní a tím získá další žádoucí chuťový rozměr.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 75 kcal
  • Bílkoviny 2.25 g
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/11

Listopad 2008