Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)
18. 7. 2014
nakladana zelenina
Pixabay.com
Naložená zelenina po italsku
Pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (1x)

Neobvykle, ale lahodně naloženou zeleninu podávejte jako předkrm – s několika plátky pršutu, pikantního italského suchého salámu a s chlebem.


Nezhasínat obrazovku
6-8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6-8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1029.33 kcal
  • Bílkoviny 17.33 g
  • Sacharidy 62.83 g
  • Tuky 63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/10

2004/10