Zapomeňte na kapustové karbanátky ze školní jídelny a naučte se kapustu využívat do teplých i studených salátů – její křehké vnitřní listy stačí jen chvilku povařit či podusit.
Suroviny
Na rybu
Na recept
- Energie 1259 kcal
- Bílkoviny 54 g
- Sacharidy 105 g
- Tuky 56 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/2
Neustálé přechody mezi teplem a zimou jsou jako šité na míru nejrůznějším bacilům a virům. Přineseme vám 63 receptů, které skvěle fungují proti zimě a dokonale zahřejí. Ať už vás Valentýn plní euforií nebo vás nechává zcela chladnými, Valentýnské menu, které pro vás připravili finalisté soutěže Masterchef, vás zcela nadchne! Masopust je tu a my pro vás máme recept na nejlepší koblihy na světě od osoby nejpovolanější, blogerky Maškrtnice. Přeneseme se do malebného francouzského bistra a vyzkoušíme ty nejlepší recepty autorky Anne-Katrin Weber.