Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,4 (19x)
3. 11. 2020
 Mrkvová polévka s červenou čočkou
Apetit
 Mrkvová polévka s červenou čočkou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,4 (19x)

Mrkvová polévka s červenou čočkou je nejen jednoduchá na přípravu, ale také skvěle zasytí a zahřeje. Tato krémová polévka je vyrobena z pouhých pár surovin a díky chilli má lehce pikantní příchuť, která dodá jídlu zajímavý nádech. Hustá konzistence této polévky ji činí ideální volbou nejen pro večeři, ale i jako svačinu do práce.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1879 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 237 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Krémová mrkvová polévka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/11

V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.