Recept je nápadem známé ‚biokuchařky‘ Hanky Zemanové. Dýňová polévka s červenou čočkou obsahuje řadu cenných látek a kromě toho, že je zdravá, je také krásná a lahodná! Navíc obsahují pořádnou porci vlákniny.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 297.25 kcal
- Bílkoviny 4.5 g
- Sacharidy 11.75 g
- Tuky 26.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/2
Únor 2007
Komentáře
Jiří a dal jste tam tu čočku? :-D Totiž jen červená čočka sama o sobě "vypije" tak půl litru vody, takže na celou polévku by půl litru určitě nestačilo...
Nejhorší dýňová polévka co jsem kdy uvařil. Musel jsem tam dosypat vývar v prášku aby to mělo nějakou chuť. Nechápu, že někdo píše recept a snad to ani nevyzkouší. Polévka by byla zřejmě výborná, kdybych ovšem místo "zalití asi litrem vody", jak je v receptu uvedeno, použil tak nanejvýš půl litru, spíš snad ještě méně.
já se vám nedivim, je to rozbředlá dýně bez ničeho, snad pro kojence jako příkrm
Dobrá polévka