Tyhle koláčky voní domovem, létem – a francouzskou tradicí!
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 738.75 kcal
- Bílkoviny 12.75 g
- Sacharidy 43.75 g
- Tuky 55 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/8
Srpen 2007
Komentáře
Výborné, křehké a jednoduché na přípravu. Zkusila jsem variantu s jablky a skořicovým cukrem. Po vyndání z trouby je lepší počkat pár minut s otočením koláčků, jablka mají tendence vypadnout.