Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,9 (11x)
18. 7. 2014
Cuketové koláčky s parmazánem


Velmi snadné
< 60 min
4,9 (11x)

Originální příloha


Nezhasínat obrazovku
12 koláčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 koláčků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 63.75 kcal
  • Bílkoviny 4.17 g
  • Sacharidy 1.67 g
  • Tuky 4.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Petra Thielová profile image
Petra Thielová
13.01.2016 15:26

Dnes jsem je dělala k obědu s bramborem . Vynikající!!!!! :-))

  profile image
Alena
24.04.2008 18:55
Recept se nachází v č.6/07, str.56
  profile image
e
16.04.2008 10:15
do jakých důlků? forma na muffins nebo?
  profile image
Katka
16.04.2008 23:37
důlky - ve formě na muffiny jsou přeci důlky, je tvarovaná...? co je na tom k nepochopení?
  profile image
e
21.04.2008 17:57
tak na co bych se vymluvila... prostě jsem to přelítla a nenapadlo mě že... no nic... negramotnej blbec :)))

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.