Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,3 (162x)
29. 3. 2018
Máslové loupáky
Apetit
Máslové loupáky
Apetit


Snadné
< 120 min
4,3 (162x)

Máslové loupáky jsou nadýchané a příprava jednoduchá. Těstu prospívá pomalé kynutí, do lednice můžete strčit uhnětené těsto nebo už stočené pečivo – krásně v ní dokyne a ráno pak posnídáte loupáky čerstvě vytažené z trouby. Pro náročné strávníky můžete před zavinutím natřít loupáky oříškovou pomazánkou nebo do nich vložit řádek čokolády.


Nezhasínat obrazovku
Na 12 loupáků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 loupáků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3268 kcal
  • Bílkoviny 94 g
  • Sacharidy 411 g
  • Tuky 127 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(162 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vláčné domácí housky

Komentáře

Pavla Kancaová profile image
Pavla Kancaová
27.02.2021 18:36

Tenhle recept na loupáky je skvělý, zkoušela jsem variantu zadělat, vykynout a hned upéct, ale optimálnější je ta s pomalým kynutím v lednici, ale chuťově jsou naprosto skvělé, vřele doporučuji

Anna Simoncic profile image
Anna Simoncic
13.04.2018 16:49

Domáce loupáky sú domáce loupáky :-) sme doma dvaja plus tretí maly člen, ale každy sme si dali po 2, ked boli ráno čerstvé upečené. Skvelé a lahodné!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.