Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (16x)
14. 1. 2019
Koláč s hedvábným čokoládovým krémem
Apetit
Koláč s hedvábným čokoládovým krémem
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (16x)

Nejrychlejší čokoládový koláč pod sluncem.


Nezhasínat obrazovku
8 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 352 kcal
  • Bílkoviny 5.5 g
  • Sacharidy 21.63 g
  • Tuky 27.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005

Související články

Jahodové košíčky s krémem

Anglický versus cukrářský krém: Jaký je mezi nimi rozdíl a na co se hodí?

Bez crème anglaise ani crème pâtissière se neobejde žádný cukrář. Na první pohled se možná příliš neliší, ale na ten druhý zjistíte, že opak je pravdou. Drobné nuance ve složení krémů totiž vedou ke zcela odlišné textuře a jasně je předurčují i jinému využití. Podívejte se tedy s námi na rozdíly mezi těmito krémy a staňte se pod vedením špičkové cukrářky Petry Stahlové, která se s námi podělila o své znalosti, opravdovými mistry cukráři.