Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Macerované kuře se zázvorovou omáčkou


< 30 min
0,0 (0x)

Kuře macerováním zůstane chutné a šťavnaté, uvnitř s téměř hedvábnou strukturou. Vývar z masa schovejte, bude se hodit jako základ pro budoucí polévku.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 470 kcal
  • Bílkoviny 25 g
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 25.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit Macerované kuře se zázvorovou omáčkou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.